Definitieve ontharing door IPL lichttherapie
Harsen, scheren of epileren lastig? Waarom al die moeite doen als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de nieuwste lichttherapie: MedCos IPL SHR HigEnergy New! Geschikt voor ongewenste beharing op het gezicht of lichaam.

De lichttherapie met MedCos IPL SHR HigEnergy is niet alleen dé methode voor de behandeling van ongewenste haargroei maar ook couperose, spider naevi, acné, huidveroudering en pigmentatie kunnen we hier veilig mee aanpakken.

DEFINITIEVE ONTHARING

U kunt nu voor altijd afrekenen met ongewenste haargroei, ingegroeide haren en een geïrriteerde huid na het scheren. Na een succesvolle behandelkuur met de MedCos IPL methode, geniet u van het comfort om u niet meer te hoeven scheren, waxen of harsen. De MedCos IPL methode is sneller, comfortabeler, effectiever en op termijn goedkoper dan harsen, scheren, waxen of epileren. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van circa 6 tot 12 weken, om een haarreductie van 90% te realiseren*.


Prijzen

GELAAT
Kleine zones € 25,-
Bovenlip € 30,-
Kin € 35,-
Bovenlip + kin € 50,-
Hele gelaat € 75,-

LICHAAM
Kleine zones € 25,-
Borstkast € 75,-
Buik + borstkast € 150,-
Onderrug € 75,-
Bovenrug incl. schouders en nek € 135,-
Rug helemaal incl. schouders en nek   € 195,-
Oksels € 50,-
Bikinilijn sliprand € 40,-
Bikinilijn stringlijn € 50,-
Bikinilijn stringlijn + oksels € 75,-
Bikinilijn brazilian € 60,-
Bikinilijn brazilian + oksels € 85,-
Billen € 60,-
Onderarmen € 75,-
Hele armen € 135,-
Bovenbenen voor € 75,-
Bovenbenen achter € 75,-
Bovenbenen voor en achter € 135,-
Onderbenen € 125,-
Hele benen incl. bikini sliprand € 195,-


Sommige behandelingen worden vergoed door uw verzekering. Staat uw zone of behandeling er niet bij? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

HUIDVERJONGING

De warmte-energie van de MedCos IPL stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor uw poriën minder zichtbaar worden. Kleine lijntjes vervagen en de textuur van uw huid verbetert, waardoor uw huid frisser en jonger oogt. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1 - 2 weken. Wij adviseren 1 onderhoudsbehandeling per 2 maanden om het resultaat te behouden, omdat het verouderingsproces van de huid altijd door blijft gaan.


Prijzen

Gelaat, hals en decolleté   € 130,-

ACNÉ

Het veilige licht van de MedCos IPL vernietigt de bacterie P. Acnes waardoor de huid tot rust komt en de acné zienderogen vermindert. Het noodzakelijke aantal behandelingen is afhankelijk van de ernst van de acné. Gemiddeld zijn 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 1-2 weken.


Prijzen

Gelaat € 75,-
Nek of hals € 55,-
Gedeelte rug   € 85,-

COUPEROSE EN SPIDER NAEVI

Storende verwijde bloedvaatjes op de benen (spider naevi ofwel ‘spinnetjes’) en storende verwijde bloedvaatjes op het gezicht (couperose) vervagen en verdwijnen met de MedCos IPL methode. Gemiddeld zijn 3 behandelingen nodig, met tussenpozen van 2 tot 4 weken.


Prijzen

Gelaat € 75,-
Wangen   € 55,-
Neus € 25,-

PIGMENTATIE

Met de MedCos IPL kunnen we enkele vormen van pigmentatie zeer effectief en veilig behandelen (denk aan ouderdomsvlekjes op bijvoorbeeld de handen). De storende pigmentvlekken worden verwijderd door het gepulseerde licht dat wordt overgebracht op de te behandelen locatie. Na iedere behandeling zult u resultaat zien en gemiddeld zijn 1-3 behandelingen nodig.


Prijzen

Gedeelte gelaat / lichaam   € 45,-
Hele gelaat € 75,-Algemene voorwaarden: *IPL-behandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met een negroïde huid; de IPL-onthaarbehandelingen zijn niet toepasbaar bij mensen met dons-of overgangsbeharing en met blonde, grijze of rode beharing wegens het te lage pigmentgehalte in de haren. Er wordt altijd gestreefd naar een haarreductie van 90%, echter kan er nooit een garantie gegeven worden over het uiteindelijke resultaat.